Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak havuz görmek

Rüyada berrak havuz görmek

Rüyada berrak havuz görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yenileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada berrak havuz gördüyseniz:

  • Koşarak yürümek eğiliminizden vazgeçmelisiniz.

Rüyada berrak havuza girmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada berrak havuz görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sermayesinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak havuzda yüzmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada berrak bir havuz görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi berrak su görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada masmavi berrak deniz görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, haksızlık edeceğine, daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada berrak suda balık görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine rivayet eder.

Rüyada berrak su görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments