Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak havuzda yüzmek

Rüyada berrak havuzda yüzmek

Rüyada berrak havuzda yüzmek sorunlarına da çözümler bulacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, mal mülk edineceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada berrak havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Rüyada berrak havuzda yüzmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak havuz görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Rüyada berrak havuza girmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada berrak bir havuz görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak sularda yüzmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak bir suda yüzmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, maddi gücünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suda yüzmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, para sıkıntısının olmayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak akar suda yüzmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments