Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak bir havuz görmek

Rüyada berrak bir havuz görmek

Rüyada berrak bir havuz görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada berrak bir havuz gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Rüyada berrak havuz görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret eder.

Rüyada berrak havuza girmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak havuzda yüzmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalettir.

Rüyada berrak bir havuz görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada berrak suyun içine girmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada berrak mavi deniz görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak dalgalı deniz görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret eder.

Rüyada derin berrak su görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments