Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masmavi berrak deniz görmek

Rüyada masmavi berrak deniz görmek

Rüyada masmavi berrak deniz görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına alamet eder.

Rüyada masmavi berrak deniz gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada masmavi berrak deniz görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada masmavi berrak su görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi masmavi görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işarettir.

Rüyada masmavi bir deniz görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada masmavi deniz görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada masmavi gözlü bebek görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada masmavi gökyüzü görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments