Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suda balık görmek

Rüyada berrak suda balık görmek

Rüyada berrak suda balık görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bedeninin de iyileşeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada berrak suda balık gördüyseniz:

  • Farklı çalışmalar, sosyal aktiviteler esnasında aksilikler, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşaılmalar söz konusu olabilir veya bir tanıdığınız size destek olabilir.

Rüyada berrak suda balık görmek yeni fırsatlar sunulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine rivayet eder.

Rüyada berrak suda balık yakalamak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada berrak suda boğulmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada berrak bir suda yüzmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet eder.

Rüyada kendini berrak suda görmek amacına ulaşmayı başaracağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada berrak suda abdest almak ev taşımaya, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, engel teşkil edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak akar suda yüzmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada berrak suda yılan görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments