Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak akarsu görmek

Rüyada berrak akarsu görmek

Rüyada berrak akarsu görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret eder.

Rüyada berrak akarsu gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Rüyada berrak akarsu görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada akarsu içinde yürümek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, eline haram para geçeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada barış akarsuyu görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, maddi gücünün azalacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada büyük bir akarsu görmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada akarsuyun içinden geçmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuda yürümek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, maddi olarak büyüyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments