Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beni hamile görmek

Rüyada beni hamile görmek

Rüyada beni hamile görmek çıkmaza düşeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, insanların alım gücünün azalacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, zorlukların artacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalet eder.

Rüyada beni hamile gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Rüyada beni hamile görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına işaret eder.

Rüyada birinin beni hamile görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, desteksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada benin büyüdüğünü görmek sadece kendisini düşüneceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işarettir.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hayra ve esenliğe delalet etmektedir.

Rüyada annemin beni dövdüğünü görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ben saymak içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments