Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünde ben görmek

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünde ben gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada yüzünde ben görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde ben çıktığını görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünde ben görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Rüyada yüzü benli görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine inanılır.

Rüyada yüzündeki beni koparmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, maddi imkânlarının azalacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde et beni görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek herkesi doğru yola çağıracağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kısmetlerinin de kapanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments