Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada benin büyüdüğünü görmek

Rüyada benin büyüdüğünü görmek

Rüyada benin büyüdüğünü görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına yorulur.

Rüyada benin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Rüyada benin büyüdüğünü görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi memesinin büyüdüğünü görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin büyüdüğünü görmek sosyal konumunun değişeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek büyütmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, farklı şeyler deneyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünün büyüdüğünü görmek para yatıracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin büyüdüğünü görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok sevinçli haberler alacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek büyüdüğünü görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments