Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin beni hamile görmek

Rüyada birinin beni hamile görmek

Rüyada birinin beni hamile görmek hayallerinin söneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin beni hamile gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada birinin beni hamile görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beni hamile görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalettir.

Rüyada benini koparmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine inanılır.

Rüyada yüzünde ben olduğunu görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada et beni çıktığını görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Rüyada insana benzeyen maymun görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulur.

Rüyada beni kovalamak karalar bağlayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine benzeyen cin görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, ferahlık veren sözler duymaya, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments