Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ben saymak

Rüyada ben saymak

Rüyada ben saymak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına delalet eder.

Rüyada ben saymak gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada ben saymak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para saymak işlerinin ağırlaşacağına, kalabalık günler geçirileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada isim saymak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının para saydığını görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tesbih saymak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ticarette yol katedeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına işaret etmektedir.

Rüyada tomarla kağıt para saymak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kağıt para almak ve saymak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada bol para saymak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments