Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isim saymak

Rüyada isim saymak

Rüyada isim saymak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada isim saymak gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Rüyada isim saymak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk saymak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada pirinç saymak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada adım saymak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para saydığını görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para saydığını görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada geri saymak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deste deste para saymak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments