Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahır gibi ev görmek

Rüyada ahır gibi ev görmek

Rüyada ahır gibi ev görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, insanlarla bir araya geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada ahır gibi ev gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Rüyada ahır gibi ev görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada kale gibi ev görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami gibi ev görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir evi kendi evin gibi görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, stresini atacağına, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada evi cami gibi görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada saray gibi bir ev görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutu gibi ev görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, iyi halini yitireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada saray gibi ev görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments