Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami gibi ev görmek

Rüyada cami gibi ev görmek

Rüyada cami gibi ev görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, başarıya ulaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami gibi ev gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada evi cami gibi görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada cami gibi ev görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına alamet eder.

Rüyada evini cami gibi görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kutu gibi ev görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada saray gibi bir ev görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şato gibi ev görmek düşman malından yemeye, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada ahır gibi ev görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, işlerinin hemen hallolacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada saray gibi ev görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments