Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saray gibi ev görmek

Rüyada saray gibi ev görmek

Rüyada saray gibi ev görmek üzgün ve karamsar olacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, canın sıkılacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına inanılır.

Rüyada saray gibi ev gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Rüyada saray gibi ev görmek borçların kapanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada saray gibi bir ev görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada saray merdiveni görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine yorulur.

Rüyada sarayda yaşadığını görmek hayallerinin yıkılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, güven kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz saray görmek hasret ve özlem gidereceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ishak paşa sarayı görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada köşk saray görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada saray kapısı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kötü yönde hareket edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments