Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutu gibi ev görmek

Rüyada kutu gibi ev görmek

Rüyada kutu gibi ev görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kutu gibi ev gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Rüyada kutu gibi ev görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahır gibi ev görmek ailesini hem gururlandıracağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada başka bir evi kendi evin gibi görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada evi cami gibi görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada cami gibi ev görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, stresinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada şato gibi ev görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada labirent gibi ev görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kale gibi ev görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, büyük özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments