Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediği zaman uçtuğunu görmek

Rüyada istediği zaman uçtuğunu görmek

Rüyada istediği zaman uçtuğunu görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, hile ile mal elde etmeye, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada istediği zaman uçtuğunu gördüyseniz:

  • Kendi yorumunuzu kendiniz yapın.

Rüyada istediği zaman uçtuğunu görmek verimliliğinin de artacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediği zaman uçmak işe başlanacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada istediğin zaman uçmak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada zamanda ileri gitmek kişinin can derdine düşeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın zamanda öleceğini görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Rüyada bir zaman görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, canın sıkılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments