Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat kaybetmek

Rüyada saat kaybetmek

Rüyada saat kaybetmek iyi zamanlar geçireceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat kaybetmek gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Rüyada saati kaybetmek günlerini hastanede geçireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati kaybetmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada saatini kaybetmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saat kaybetmek yaşamının da düzene gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saatini kaybetmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kol saat görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine tabir olunur.

Rüyada camı kırık saat görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada büyük duvar saati görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments