Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beline tabanca takmak

Rüyada beline tabanca takmak

Rüyada beline tabanca takmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, başka işler deneyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gelirinin garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beline tabanca takmak gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Rüyada beline tabanca takmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tabancayı beline koymak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada belinde tabanca görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada belinde tabanca taşımak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beline silah takmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada beline kemer takmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, darlığa düşeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada beline altın kemer takmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahı beline takmak sebep olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments