Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinde tabanca görmek

Rüyada belinde tabanca görmek

Rüyada belinde tabanca görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada belinde tabanca gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Rüyada belinde tabanca görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada beline tabanca takmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayı beline koymak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinde tabanca taşımak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada belinin kesildiğini görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada belinde kuşak görmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin beline sarılmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments