Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinde tabanca taşımak

Rüyada belinde tabanca taşımak

Rüyada belinde tabanca taşımak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada belinde tabanca taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya evliliğiniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada belinde tabanca taşımak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayı beline koymak göğüs germek zorunda kalınacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalet eder.

Rüyada belinde tabanca görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline tabanca takmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada belinde bıçak taşımak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada tabanca taşımak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin belinde silah görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada beli bükülmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments