Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beline kadar suya girmek

Rüyada beline kadar suya girmek

Rüyada beline kadar suya girmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beline kadar suya girmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz veya iş birliğiniz yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada beline kadar suya girmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek geçimin kolaylaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline kadar çamura batmak karanlıkların aydınlanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazına kadar suya girmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok hayır duası alacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada bele kadar suya girmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada dize kadar suya girmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dize kadar denize girmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada ona kadar saymak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments