Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bele kadar suya girmek

Rüyada bele kadar suya girmek

Rüyada bele kadar suya girmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rızkının da çoğalacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada bele kadar suya girmek gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz yoldan ilerleme arzunuz ilişkilere zarar verebilir.

Rüyada bele kadar suya girmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dize kadar suya girmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada beline kadar suya girmek ticarette zarar edeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına kadar suya girmek zengin bir hayata sahip olunacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada dize kadar denize girmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada ona kadar saymak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments