Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına kadar çamura batmak

Rüyada boğazına kadar çamura batmak

Rüyada boğazına kadar çamura batmak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, ilişkiye huzurun geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, tatsız durumların yaşanacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dize kadar çamura batmak hayal kırıklığına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret eder.

Rüyada beline kadar çamura batmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada boğazına kadar suya girmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kolaylık elde edeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada dize kadar suya girmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada el kadar bebek görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sabaha kadar ağlamak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret eder.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments