Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinden vurulmak

Rüyada belinden vurulmak

Rüyada belinden vurulmak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada belinden vurulmak gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada belinden vurulmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada belinden vurulduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada belinden iğne vurulmak üzerindeki kötü imajı sileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının beline sarılmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada belinde dövme görmek hayatının bir anda renkleneceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının beline sarılmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, dualarına karşılık alacağına tabir olunur.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments