Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinden vurulduğunu görmek

Rüyada belinden vurulduğunu görmek

Rüyada belinden vurulduğunu görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada belinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada belinden iğne vurulmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, rızkın kesilmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada belinden vurulmak yatırımların heba olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada belinden vurulduğunu görmek yeni bir yola gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret eder.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada belinde silah olduğunu görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belinde kemer görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret eder.

Rüyada belinin inceldiğini görmek yeni bir başlangıç yapmaya, onun zamanını çalacağına, ekmeğinin bereketleneceğine işarettir.

Rüyada belinden ikiye bölünmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments