Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belinde dövme görmek

Rüyada belinde dövme görmek

Rüyada belinde dövme görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada belinde dövme gördüyseniz:

  • Kadınlar, dikkatli olun.

Rüyada belinde dövme görmek kötü yollara gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Rüyada beline dövme yaptırmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının belinde silah görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada beli kırılmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada belinde kuşak görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada belini ince görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok sağlıklı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek para sıkıntısının olmayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments