Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının ağrıdığını görmek

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine alamet eder.

Rüyada ayağının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada birinin ayağının ağrıdığını görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, geçim derdinin kalmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı ağrımak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada ayakları ağrımak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarının ağrıdığını görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ayağın ağrıdığını görmek planların tutmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada ayağının ağrıdığını görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunun ağrıdığını görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada dişin ağrıdığını görmek kurulu düzeni olacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments