Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı ağrımak

Rüyada sırtı ağrımak

Rüyada sırtı ağrımak gergin olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine inanılır.

Rüyada sırtı ağrımak gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Rüyada sırtı ağrımak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakları ağrımak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kalbinin ağrıdığını görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Rüyada belinin ağrıdığını görmek malını ve parasını kaybedeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet eder.

Rüyada dizlerinin ağrıdığını görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbin ağrıdığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments