Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanından para almak

Rüyada belediye başkanından para almak

Rüyada belediye başkanından para almak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kalbini kıracağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkanından para almak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar, fikirler ya da talepler bazı kişiler için radikal değişiklik anlamına geliyorsa düşünce ya da fikirlerinizin gerçekçi olup olmadığını sorgulamanızda fayda var.

Rüyada belediye başkanından para almak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet eder.

Rüyada belediye başkan adayı olmak zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalettir.

Rüyada eski belediye başkanını görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, işlerini yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet eder.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments