Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada belediye başkan yardımcısını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, kudret sahibi olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine işarettir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, mevlit okutacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kendini belediye başkanı görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments