Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini belediye başkanı görmek

Rüyada kendini belediye başkanı görmek

Rüyada kendini belediye başkanı görmek saygın biri olacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına delalettir.

Rüyada kendini belediye başkanı gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Rüyada eski belediye başkanını görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanından iş istemek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments