Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanı görmek

Rüyada belediye başkanı görmek

Rüyada belediye başkanı görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkanı gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada eski belediye başkanı görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok yıpranacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanından para almak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işarettir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanına sarılmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments