Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanı olmak

Rüyada belediye başkanı olmak

Rüyada belediye başkanı olmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanı olmak gördüyseniz:

  • Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymanız zor olabilir.

Rüyada belediye başkanini görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işarettir.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkanından para almak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada eski belediye başkanını görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments