Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek gördüyseniz:

  • Bilgi toplamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada belediye başkanına sarılmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski belediye başkanını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada belediye başkanından para almak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret eder.

Rüyada belediye başkanini görmek zararlarını telafi edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulur.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, saadetinin yükseleceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine delalettir.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments