Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak eline para geçeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkan yardımcısını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, hasretliğin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek rızkın ve kısmetin artacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine yorulur.

Rüyada belediye başkanına sarılmak olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments