Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlıcan biber kurutmak

Rüyada patlıcan biber kurutmak

Rüyada patlıcan biber kurutmak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, güç kaybedeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan biber kurutmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada patlıcan biber kurutmak bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, karın artacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş patlıcan görmek tatsızlık olacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada kurutmalık patlıcan görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kurutulmuş biber görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulur.

Rüyada kırmızı biber kurutmak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret eder.

Rüyada kurutulmuş acı biber görmek makamının sarsılmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada kurutma biber görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolma biber kurutmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments