Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş balık görmek

Rüyada kurutulmuş balık görmek

Rüyada kurutulmuş balık görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, dünya mallarının çoğalacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, lüksüne de lüks katacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kurutulmuş balık gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada balık kurutmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş balık görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada kurutulmuş biber görmek şansın döneceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalettir.

Rüyada kurutulmuş acı biber görmek büyük işlere girileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş dut görmek kazancı arttıracağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kurutmalık görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dut yemek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş ekmek kazancının çoğalacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iyi konumlara geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments