Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının kesildiğini görmek

Rüyada ağzının kesildiğini görmek

Rüyada ağzının kesildiğini görmek ters giden olayların düzeleceğine, hastalıkların şifa bulacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada ağzının kesildiğini gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ağzının kesildiğini görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına alamet eder.

Rüyada ağri kesici içmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunun kesilmesini görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, büyük bir gelir toplayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanın kesilmesini görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun kesildiğini görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments