Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanın kesilmesini görmek

Rüyada insanın kesilmesini görmek

Rüyada insanın kesilmesini görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanın kesilmesini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Rüyada insan kesildiğini görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada insanın kesilmesini görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada insan kafası kesildiğini görmek umutsuz olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan eti kesildiğini görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanların kesildiğini görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments