Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun kesilmesini görmek

Rüyada kolunun kesilmesini görmek

Rüyada kolunun kesilmesini görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, de rahatının yerine geleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, gülen yüzünün solacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunun kesilmesini gördüyseniz:

  • Partnerinizin maddi durumunu ilgilendiren ani olaylar da söz konusu olabilir.

Rüyada kolunu kesildiğini görmek ana baba sözü dinlemeye, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kolun kesilmesi görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunun kesildiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek çok rahat bir nefes alacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments