Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağri kesici içmek

Rüyada ağri kesici içmek

Rüyada ağri kesici içmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hırpalanacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ağri kesici içmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada ağri kesici içmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, her istediğini elde edeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzının kesildiğini görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, zor durumda kalacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzından su içmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, mutluluğunun da artacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işlerinin çok açılacağına inanılır.

Rüyada eşeğin kesildiğini görmek duygularının karşılığını alamayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağaç kesildiğini görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada perdenin kesildiğini görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments