Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun kesildiğini görmek

Rüyada tavuğun kesildiğini görmek

Rüyada tavuğun kesildiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada tavuğun kesildiğini gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.

Rüyada tavuk kesildiğini görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kesilmesini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun kesildiğini görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalettir.

Rüyada vücudun kesildiğini görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada horozun kesildiğini görmek başarıdan başarıya koşacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kolunun kesildiğini görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kötü günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments