Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belçikaya gitmek

Rüyada belçikaya gitmek

Rüyada belçikaya gitmek rızkın kesilmeyeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kazancın arttırılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada belçikaya gitmek gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Rüyada belçikaya gitmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalet eder.

Rüyada bele silah takmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına rivayet eder.

Rüyada bel ölçmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bele kadar suya girmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bel bellemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet eder.

Rüyada bele kuşak bağlamak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada bele sarılmak aile işlerinin başına geçeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bel kemiği görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments