Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bele kuşak bağlamak

Rüyada bele kuşak bağlamak

Rüyada bele kuşak bağlamak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalet eder.

Rüyada bele kuşak bağlamak gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Rüyada bele kırmızı kuşak bağlamak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bele kuşak bağlamak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bel kuşağı görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada bele ip bağlamak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada gelin kuşağı bağlamak maaşının artacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kuşak bağlamak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Rüyada siyah kuşak bağlamak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Rüyada gelinliğe kırmızı kuşak bağlamak evlatlarının hayrını göreceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments