Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bele sarılmak

Rüyada bele sarılmak

Rüyada bele sarılmak ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, belalı insanlara denk geleceğine, huzurunun yerine geleceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, artık daha dikkatli davranacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada bele sarılmak gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Rüyada bele sarılmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bellenmiş tarla görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işarettir.

Rüyada bellenmiş toprak görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, bol nimete kavuşulacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bele ip bağlamak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada bel kuşağı görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bel fıtığı ameliyatı olmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine delalettir.

Rüyada bel bellemek çok yıpranacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada bele silah takmak büyük takdir toplanacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, huzurlu, mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments