Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bel bellemek

Rüyada bel bellemek

Rüyada bel bellemek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, zahmete ve çileye düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bel bellemek gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Rüyada bel bellemek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprak bellemek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeyi bellemek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağ bellemek büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada toprak bellediğini görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yer bellemek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçe bellemek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada toprağı bellemek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments