Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının içine tükürmek

Rüyada ağzının içine tükürmek

Rüyada ağzının içine tükürmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, mal edineceğine, nimetin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ağzının içine tükürmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle zaman geçirebilir, ilginizi çeken konuları araştırabilirsiniz.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına işaret eder.

Rüyada ağzının içine tükürmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ağzından kum tükürmek halinin iyi olduğuna, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine tabir olunur.

Rüyada ağzina tükürmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, endişelerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ağzına tükürmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek sorunların tatlıya bağlanacağına, işlerin düzene gireceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından et tükürmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments