Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Yardım bekleyen kişiler mevcut mal varlıklarınıza zarar verebilir.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işarettir.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, keder yaşayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada bekar hamile olmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, hayırlı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bekar kızının hamile olduğunu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada bekarken hamile kalmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments