Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşı hamile gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, yenisinin başlayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına alamet eder.

Rüyada bekar bir arkadaşını hamile görmek çok rahat bir döneme gireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bekar arkadaşı hamile görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada bekar kişinin hamile olduğunu görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, tartışmalar yaşanacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Rüyada bekar kadını hamile görmek geleceğe dair planlar yapacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine rivayet eder.

Rüyada bekarken kendini hamile görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments